Een vrouwelijk DJ en producer uit het zuiden van Nederland met liefde voor Urban, R&B, Moombahton & Guilty Pleasures. Al lange tijd selecteerde zij de beste en nieuwste tracks en wist zij met haar goede muzieksmaak altijd elk feestje aan de gang te krijgen. Twee jaar geleden besloot zij te startte als DJ en nam al snel deel aan verschillende battles, na het winnen van deze battles begonnen er leuke boekingen binnen te stromen en zagen steeds meer organisaties haar staan!

De basis van het draaien heeft ze vooral zichzelf aangeleerd, maar de echte skills heeft ze ontwikkeld bij de Pro DJ School (Pioneer) in Amersfoort, waar zij de Advanced- en Pro Skills cursussen met succes voltooide. Hierna is zij door het maken van veel draaiuren haar eigen stijl gaan ontwikkelen. Zij raakte dan ook steeds meer gemotiveerd om te blijven leren en kon niet wachten om haar capaciteiten te laten horen op verschillende evenementen. Sinds een jaar produceert zij haar eigen remixen/bootlegs en edits en hier gaan in de toekomst zeker een aantal eigen tracks uit volgen. GUNZA stond o.a. op evenementen Urban Music Festival, Soixante Neuf, HBO Intro Festival en nog meer toffe feesten & festivals.

Ben jij opzoek naar een dosis aan vrouwelijke energie achter de draaitafels, gecombineerd met een creatieve muziekkeuze? De dansbare sets van GUNZA dragen hier zeker aan bij tijdens uw evenement!

Insta: https://www.instagram.com/djgunza/

Facebook: https://www.facebook.com/GUNZAOFFICIAL/

Soundcloud: https://soundcloud.com/amy-guns-587295861

Related Projects
Neem contact met ons op

Stuur ons je vraag of opmerking en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Not readable? Change text. captcha txt